Ügyfélkör

Ügyfeleink elsősorban közepes méretű magyar és külföldi cégek, amelyeknek tevékenysége az ipar, a kereskedelem és a szolgáltatás szinte teljes körét lefedi. A kis és közepes vállalkozások mellett azonban a hazai és külföldi magánszemélyeket is képviselünk, továbbá szolgáltatásainkat időről-időre néhány nagyvállalat, valamint államigazgatási szervek is igénybe veszik.

Célunk a hosszantartó ügyfélkapcsolatok kiépítése és ápolása. A megbízás elvállalását minden esetben egy részletes munka és költségelemzés, valamint a reálisan elérhető eredmények számbavétele előzi meg.

A megbízást a megbízóinkkal történő szoros együttműködésben látjuk el oly módon, hogy ügyvédeink a saját ügyfeleiket személyesen, teljes körűen és személyes felelősségvállalás mellett szolgálják ki.

Amennyiben egy jogi probléma megoldásához speciális szakértelemre van szükség, úgy természetesen az iroda ügyvédeinek teljes tapasztalata és szaktudása, valamint különböző a megbízó speciális igényeinek megfelelően összeállított munkacsoportok támogatása áll ügyfeleink rendelkezésére.

Ennek köszönhetően büszkék lehetünk az ügyfeleinkkel jellemzően hosszútávon fennálló szoros és jó munkakapcsolatra.

Megkeresésre referenciaként készek vagyunk mellékelni azon ügyfeleink listáját, akik ezen információ kiadásához előzetesen hozzájárultak.